Pathé lanceert dagelijkse winacties via online adventskalender
01-12-2021 15:06:00 | Door: David de Jong | hits: 2038 | Tags:

Pathé is een campagne gestart om samen met zijn bezoekers af te tellen naar de feestdagen. Met de Pathé adventskalender zijn er cadeaus te winnen, zoals filmmerchandise van Captain Nova en Alles op Tafel, Popcorn & Chill pakken of de Pathé-kersttruien. Ook Pathé Thuis doet mee: er worden negen films cadeau gedaan aan alle Nederlanders, waaronder The Wolf of Wall Street en Penoza The Final Chapter. Filmfans kunnen tot aan kerstavond iedere dag een kalendervakje openen.

Het is de tweede keer dat Pathé een adventskalender uitbrengt, vorig jaar deden er maar liefst 160.000 filmliefhebbers mee. Dit jaar omvat de Pathé adventskalender winacties met goodies en merchandise, en worden er Pathé Thuis films cadeau gedaan. 

Doron Kurz, commercieel directeur Pathé: “Ook dit jaar willen we graag iets extra’s doen voor onze trouwe bezoekers, die onze bioscopen ondanks alle beperkende maatregelen in groten getale bleven bezoeken. Samen met onze relaties en filmdistributeurs, hebben we de Pathé adventskalender ook dit jaar gevuld met de allerleukste filmgerelateerde winacties én maar liefst negen Pathé Thuis films. Zo hopen we samen met onze bezoekers de donkere dagen voor kerst nét wat gezelliger te maken en zorgen we voor de ultieme Pathé beleving, ook thuis.”

Bezoekers kunnen dagelijks deelnemen aan de adventskalender door op de site het vakje van die dag te openen. De prijs van de dag komt tevoorschijn en bezoekers kunnen vervolgens kiezen om mee te doen aan de winactie door hun gegevens in te vullen, of de film van de dag wordt zichtbaar met een stappenplan hoe deze via Pathé Thuis kosteloos te bekijken is. De prijzen worden iedere dag bekendgemaakt via Instagram Stories pagina van Pathé. De winnaars ontvangen binnen enkele dagen persoonlijk bericht via e-mail.

www.pathe.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie