Pathé komt met vroege ochtendvoorstellingen
07-12-2021 12:54:00 | Door: David de Jong | hits: 3363 | Tags:

Pathé opent zaterdag 11 december 2021 20 bioscopen in de vroege ochtend. Om 06:00 uur zullen films als House of Gucci, Ghostbusters: Afterlife, Sing 2 en speciale voorstellingen zoals Harry Potter en de Steen der Wijzen in 4DX en The Matrix uit 1999 worden vertoond. Vroege vogels worden verwelkomd met een warme ontvangst, voor de Unlimited en All Stars members staat er daarnaast ook een klein ontbijtje klaar.

Bezoekers van Pathé contacteerden in de afgelopen week de klantenservice van Pathé massaal met de vraag of de bioscopen wat eerder open kunnen, zodat zij toch films kunnen zien.

Als gevolg van de recent aangekondigde coronamaatregelen zijn de bioscopen korter open tot 17:00 uur met beperkte capaciteit en verkopen voorstellingen daardoor sneller uit. Door eenmalig eerder open te gaan, komt Pathé haar bezoekers tegemoet met zowel een unieke en veilige bioscoopervaring als iets langer filmplezier. 

Doron Kurz, commercieel directeur van Pathé: “Bij ons staan onze bezoekers altijd op nummer één. We doen er alles aan om hen altijd te kunnen voorzien van een divers en breed geprogrammeerd filmaanbod. Door de beperkte openingstijden en capaciteit, en daardoor sneller uitverkochte zalen, kunnen we momenteel helaas niet iedereen voorzien van de beste films op de voor hun meest geliefde tijdstippen. Daarom waren we blij met de suggestie van onze bezoekers om eerder open te gaan, en hebben wij alles op alles gezet om ze aanstaande zaterdag in alle vroegte te laten genieten van een veilig uitje met topfilms op het grote doek.”

De Pathé-bioscopen in Amersfoort, Amsterdam Arena, Amsterdam De Munt, Amsterdam-Noord, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag Spuimarkt, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht en Nijmegen. Schouwburgplein (Rotterdam), Tilburg, Utrecht Leidsche Rijn, Zaandam en Zwolle zullen meedoen aan de vroege openstelling .

Met de 4DX-technologie wordt beweging, wind, regen en geur toegevoegd aan de beleving van de film.  

www.pathe.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie