Première seizoen GTST getoond in Vue bioscopen
03-09-2018 12:43:00 | Door: | hits: 3023 | Tags:

De première van het seizoen van GTST is getoond in Vue bioscopen. Maar liefst 3500 fans grepen de kans om als allereerste de eerste drie afleveringen van het seizoen te bekijken. 

RTL en EndemolShine: "De samenwerking met Vue stelde ons in staat om de seizoensopening van Goede Tijden, Slechte Tijden op een bijzondere manier te presenteren bij onze trouwe fans. In plaats van een event op één locatie, konden we door de vijftien bioscoopzalen van Vue GTST-fans door heel Nederland bedienen. Gezien de grote run op zaaltickets en de overvolle zalen viel deze opzet in de smaak bij de fans en dat is waar we het voor doen."

Rosalie Moorman, hoofd marketing bij Vue: "Naast het aanbieden van het beste filmaanbod, willen we bij Vue ons publiek ook verrassen met andere content op het grote doek. Deze seizoenspremière van GTST is een goed voorbeeld dat dit aanslaat bij ons bioscooppubliek. Iets wat we in de toekomst zeker verder willen uitbouwen."

In Vue Hilversum werd de seizoenspremière afgetrapt. Op een buitenpodium naast de bioscoop werden onder het toeziend oog van castleden, fans en de pers de castfoto onthuld en teasers voor het komende seizoen gedeeld. Ook bracht zangeres Lisa Loïs de nieuwe leader van Goede Tijden, Slechte Tijden ten gehore en trad de GTST boyband op.

www.vuecinemas.nl
www.rtl.nl
www.endemolshinegroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie