Regiedebuut Theo Maassen krijgt bioscooprelease
23-11-2017 10:59:43 | Door: | hits: 2889 | Tags:

BILLY, het regiedebuut van Theo Maassen, krijgt een bioscooprelease. De komedie over een beroemde buikspreker en zijn populaire pop Billy is vanaf donderdag 4 januari 2018 te zien in de bioscoop. In BILLY speelt de Vlaamse acteur Bruno Vanden Broecke buikspreker Gerard. Samen met Billy reist hij al jaren succesvol stad en land af, maar tegenwoordig botert het niet meer zo goed tussen de twee. Dat zorgt voor bizarre en hilarische situaties. Andere hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Ruben van der Meer, Christine de Boer (onder andere Yentl en de Boer) en Ellen Parren (onder andere Jeuk, Missie Aarde). Rond de kerstvakantie tourt Theo Maassen met zijn film BILLY door het land met voorpremières van zijn regiedebuut. Kaarten hiervoor zijn vanaf maandag verkrijgbaar bij deelnemende bioscopen.

Theo Maassen

In de film begint de grofgebekte pop Billy sterallures te krijgen en neemt hij langzaam de controle over van zijn buikspreker Gerard. BILLY is geschreven door Sander van Opzeeland en Theo Maassen. 

Theo Maassen: "Geweldig dat Billy in de bioscoop komt. Geen betere plek om een komedie als deze te bekijken. Ik heb er met enorm veel plezier aan gewerkt en ben zelf nogal enthousiast.  Ik denk dat ik er in geslaagd ben er een echt Theo Maassen-verhaal van te maken: grappig en tragisch tegelijk, bot en subtiel, grof en fijngevoelig. Een film over een beautiful loser die knokt voor wat hij waard is." 

BILLY is geproduceerd door PUPKIN, de filmdistributie wordt gedaan door Gusto Entertainment.

Trailer Billy

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie