René Mioch en Ate de Jong brengen film-scheurkalender op de markt
02-11-2021 14:33:00 | Door: David de Jong | hits: 2353 | Tags:

Televisiepresentator/producent René Mioch en regisseur/schrijver Ate de Jong hebben onder de noemer Make My Day een scheurkalender op de markt gebracht voor filmliefhebbers. De scheurkalender bevat elke dag een andere quote uit films. Het gaat om quotes als I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti, Never underestimate the power of denial, Go ahead make my day en Shaken not stirred.

René Mioch: "Deze quotes leren je iets over relaties of politiek en de samenleving of geven je een grap die je de hele dag nog kunt navertellen. Films zitten vol met waanzinnige teksten.”

In de scheurkalender zijn gedurende het jaar ook bijzondere verhalen van Ate de Jong en René Mioch opgenomen over de films en acteurs. Zo schrijft René bijvoorbeeld over zijn ontmoetingen met Jack Nicholson en vertelt Ate de Jong over Meryl Streep. De scheurkalender is een ode aan de cinema: aan de filmmakers, het grote doek, de acteurs, de dialogen, het publiek en zelfs de geur van popcorn drie rijen verderop.

Ate de Jong: “Er zijn al een eeuw lang heel veel geweldige films gemaakt, en dat is nog maar het begin. Blijf ervan genieten en laat de voorpret beginnen met deze scheurkalender”.

www.renemioch.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie