Slash-O-Rama met William Lustig bij Imagine Film Festival
26-02-2019 12:54:33 | Door: Saskia van Weert | hits: 2909 | Tags:

Het Imagine Film Festival besteedt dit jaar via het thema Slash-O-Rama aandacht aan het genre slasher-film. Regisseur William Lustig is eregast

In de jaren tachtig was de slasher-film ongekend populair bij het grote publiek. En de magie van het genre dat de psychopathische sluipmoordenaar populair maakte, blijkt nog lang niet uitgewerkt. Komende zomer keert de bloeddorstige pop Chucky terug in de remake van Child’s Play en ook remakes van Friday the 13th en Maniac Cop zijn aangekondigd.

Imagine Film Festival eert de grondleggers van het genre met een retrospectief onder de titel Slash-O-Rama. Daarin onder meer de bekende film Friday the 13th te zien en twee films van filmmaker en distributeur William Lustig, Manic en Maniac Cop. Hij zal in een career talk meer vertellen over zichzelf, zijn films en zijn carrière en zal een inleiding geven bij zijn twee films.

Het filmfestival is van 10 tot en met 20 april in EYE Filmmuseum Amsterdam te bezoeken. Kaartverkoop verloopt via EYE en begint in maart.

www.imaginefilmfestival.nl
www.eyefilm.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie