The Host (2020) met Maryam Hassouni naar Nederlandse streamingdiensten
12-10-2020 10:34:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 3393 | Tags:

The Host (2020) is de eerste Engelstalige Nederlandse filmproductie met wereldwijde distributie. Vanaf 13 oktober 2020 is de film te zien op onder meer Pathé Thuis, Ziggo en iTunes.

De Nederlandse Emmy Award-winnares, Maryam Hassouni speelt de hoofdrol en toont hierin de donkere zijde van de menselijke psyche.

The Host (2020) vertelt het verhaal van een Londense bankier, Robert Atkinson (Mike Beckingham), die zichzelf in de schulden heeft gewerkt en besluit dit op te lossen door drugs naar Amsterdam te smokkelen voor een Chinees drugskartel. Hiermee stapt hij onbedoeld in een dodelijk spel van keuzes en consequenties. Al onderweg naar onze hoofdstad, blijkt niets wat het lijkt te zijn. Tijdens zijn verblijf bij gastvrouw Vera (Maryam Hassouni), blijkt dat er grote geheimen schuilgaan achter de deur van het Amsterdamse grachtenpand.

De cast bestaat verder uit onder anderen Daniël Boissevain, Jeroen Krabbé, Reinout Bussemaker en acteur en musicalster Fabian Jansen. De cast wordt aangevuld met buitenlandse acteurs, onder wie Mike Beckingham, de broer van Simon Pegg.

Vanaf 13 oktober 2020 is de film te bekijken via streamingdiensten Pathé Thuis, iTunes, MovieMax, Tele2, T-Mobile, KPN, Amazon Prime, Google Play, Ziggo en Mejane. Midden 2021 wordt de film uitgebracht op internationale filmplatforms.

www.pearlpicturesproductions.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie