TheBoardRoom start categorieën beauty en sports
31-07-2017 09:27:00 | Door: | hits: 3672 | Tags:

Filmregie- en productiehuis TheBoardRoom lanceert de categorieën beauty en sports. Eerder startte de organisatie een database met gespecialiseerde foodregisseurs. TheBoardRoom is sinds 2015 het label van MediaMonks op het gebied van director driven content.

Jacques Vereecken, Managing Partner van TheBoardRoom: “We krijgen wereldwijd aanvragen van reclamebureaus en merken die op zoek zijn naar een gespecialiseerde regisseur. Als je nu een regisseur zoekt, moet je door een woud portfolio’s en websites heen gaan om een aantal goede opties te vinden. Alle genres en iedereen staat door elkaar. Wij maken het met onze categorisatie juist eenvoudig om regisseurs (nationaal en internationaal) te vinden met de skills die het beste aansluiten bij het project. Heel logisch, maar tot nu wordt dit nergens aangeboden.”

Regisseurs voor alle mediakanalen

Het in hoog tempo veranderende medialandschap vraagt om gemak, snelheid en flexibiliteit als het gaat om het faciliteren van een totale filmproductie.

Vereecken: “Bij TheBoardRoom selecteren we op deze manier heel efficiënt de beste regisseur voor de klus. We beoordelen hen op drie kernkwaliteiten: vakmanschap,  de creativiteit om een verhaal visueel te vertalen naar een originele film en of de regisseur bij het product of de dienst past; is er voldoende match met het merk? Tot slot bepalen we of de regisseur ervaring heeft met de juiste kanalen en devices. Voor films op Facebook of Snapchat maakt een regisseur natuurlijk andere keuzes dan voor tv.”

www.theboardroom.film
www.mediamonks.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie