Theo Maassen start opnames regiedebuut Billy
07-07-2017 15:47:00 | Door: | hits: 4271 | Tags:

Deze week starten in Heerlen de opnames van de Telefilm Billy, het regiedebuut van Theo Maassen. De komedie gaat over de beroemde buikspreker Gerard de Groot en zijn immens populaire pop Billy. Het duo belandt in een diepe relatiecrisis wanneer Gerard verliefd wordt op zijn buurvrouw Merel, maar Billy valt voor fotomodel Belinda.

De hoofdrollen worden vertolkt door de Vlaamse acteur Bruno Vanden Broecke (Loft), Ellen Parren (TreurTeeVee, Jeuk), Christine de Boer (Soldaat van Oranje, Yentl en De Boer), Ruben van der Meer (De Lama’s, Plan C) en Jan-Paul Buijs (TreurTeeVee). Binnenkort worden meer rollen bekend gemaakt.

Billy, een coproductie van Pupkin en NTR met steun van de Gemeente Heerlen, komt tot stand in het kader van het Telefilmproject en wordt naar verwachting in februari 2018 uitgezonden door NTR bij de Nieuwe Nederlandse films op NPO 3. Telefilms zijn speelfilms voor televisie die inspelen op actuele thema’s. De coproducties van onafhankelijke producenten en de publieke omroep krijgen financiële steun van CoBO, de uitvoerder van het project.

www.telefilm.cobofonds.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie