Thomas Wolff volgt Andrew Ernster op als General Manager Splendid Film
17-01-2020 10:06:25 | Door: | hits: 3550 | Tags:

Per 28 februari 2020 is Thomas Wolff General Manager van Splendid Film BV. Hij volgt Andrew Ernster op, die na bijna 12 jaar op 1 april afscheid neemt van de filmdistributeur.

Wolff is sinds 2016 werkzaam bij Splendid Film BV en als Head of Marketing verantwoordelijk voor onder andere het internationale MISFIT-format en campagnes van titels als Moonlight en Hereditary. Voor zijn aanstelling bij de filmdistributeur bekleedde hij verschillende (marketing)functies bij mediabedrijven Just Media Group en SBS Broadcasting.

Thomas Wolff: „Ik ben trots op deze volgende stap in mijn carrière. Sinds 2016 heb ik binnen Splendid Film vernieuwende marketingcampagnes op mogen zetten voor onze brede selectie aan films binnen de Benelux en Duitsland. Deze nieuwe uitdaging als General Manager voelt als een logische stap om nog meer op strategisch niveau te werken binnen Splendid Film en verder te bouwen aan de doelstelling van Splendid Film om films op een spraakmakende manier te distribueren én produceren.“

Splendid Film BV (onderdeel van de Duitse Splendid Medien Group) is distributeur van bioscoopfilms, dvd’s, blu-rays en video on demand in Nederland, België en Luxemburg.

www.splendid-film.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie