Trailer high school comedy Misfit breekt records op social media
15-08-2017 17:35:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 5583 | Tags:

Sinds de release heeft de trailer van de film Misfit ruim 310.000 views, 7000 likes en 1000 comments verzameld. Daarmee scoorde de trailer binnen vijf dagen de meeste likes ooit voor een Nederlandse filmtrailer op YouTube. Daarnaast werd geen enkele Nederlandse filmtrailer zo vaak bekeken binnen dit tijdsbestek als de trailer van de highschool comedy MISFIT.

De trailer kwam daarmee al snel terecht in de officiële YouTube trending lijst. Het YouTube kanaal van de film telt inmiddels meer dan 19.000 abonnees, de meeste abonnees voor een bij een film behorend kanaal in Nederland.
 
MISFIT is een high school comedy en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als Misfit, een buitenbeentje, wordt bestempeld.  Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?
 
De hoofdrol wordt gespeeld door de in Amerika wonende Djamila, ook wel bekend van het populaire YouTube kanaal MeisjeDjamila. Zij is met meer dan 741.000 abonnees de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber. Naast het spelen van de hoofdrol is ook haar muziek in de film verwerkt. Andere rollen zijn weggelegd voor Donny Roelvink, Niek Roozen, Gio Latooy, Défano Holwijn, Jill Schirnhofer, Chris Tates, Eddy Zoëy, Bente Fokkens, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Sara Ras en boyband 4U. De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (Popoz, De Ludwigs) en geproduceerd door NewBe in coproductie met de Duitse beursgenoteerde filmproducent en -distributeur Splendid Film.  


 
Via het YouTube-kanaal YouTube.com/MISFITdefilm kan iedereen op de hoogte blijven. MISFIT draait vanaf woensdag 27 september in de Nederlandse bioscopen.

www.splendid-film.nl
www.newbe.tv

 

Jeroen Koopman is cerative producer bij NewBeTV. Hij spreekt op The Producers' Conference

Lees alles over The Producers' Conference hier

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie