VICELAND en Cinéart lanceren VICELAND X CINÉART: INDIE FILM NIGHT
07-07-2017 18:07:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3509 | Tags:

Vanaf vrijdag 7 juli is de wekelijkse VICELAND x CINÉART: INDIE FILM NIGHT te zien in Nederland en Vlaanderen. Dit kondigen VICELAND, tv-zender van VICE, en Cinéart, onafhankelijke filmdistributeur, aan. VICELAND gaat kijkers onafhankelijk geproduceerde films aanbieden als kwalitatief alternatief op het huidige prime time tv-aanbod.

In lijn met VICELAND’s focus op het vertellen van verhalen vanuit andere perspectieven, staan de verhalen en de alternatieve invalshoeken centraal tijdens deze filmavond. Daarnaast lopen de genres van de filmavonden uiteen, van horror tot drama en comedy, om een afwisselend schema te presenteren aan de kijkers.

Marc Smit, Co-CEO Cinéart Benelux: “We zijn verheugd om samen met VICELAND een wekelijks filmslot te creëren voor bijzondere en unieke films. We denken dat onze brands elkaar zeer goed aanvullen om samen dit doel te bereiken.”

Stefan Tieleman, General Manager VICELAND Benelux: “Met Cinéart als partner zijn we in staat onze visie niet alleen te vertalen naar onze eigen programma’s, maar ook in de films die wij aanbieden. Ons doel is een wekelijkse avond neer te zetten die kijkers een nieuwe ervaring kan bieden met kwaliteitsfilms, een welkome variatie op de blockbuster televisieprogrammering in de Benelux.”

VICELAND x CINÉART: INDIE FILM NIGHT gaat 7 juli om 21:00 uur van start met de film 13 Assassins van regisseur Miike Takashi. In deze Japanse actiefilm komt een groep samoerai in het feodale tijdperk bij elkaar om een meedogenloze leider te verslaan.

Tevens zijn deze maand de met prijzen bekroonde Kill List van regisseur Ben Wheatley, In Jouw Naam van Marco van Geffen en Maps to the Stars van David Cronenberg te zien.

www.cineart.nl
www.viceland.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie