Veerle Snijders Hoofd Marketing en Communicatie Cinekid
28-11-2019 10:35:06 | Door: | hits: 2117 | Tags:

Vanaf 1 januari aanstaande komt Veerle Snijders, huidig Coördinator Marketing en Communicatie bij Filmtheater Rialto, Cinekid versterken als Hoofd Marketing en Communicatie.

Mark Termeer, directeur a.i. Cinekid: “Wij verheugen ons zeer op de komst van Veerle als ervaren marketing en communicatie professional met veel kennis van de filmwereld. Cinekid heeft de ambitie om alle kinderen in Nederland in aanraking te brengen met het rijkste aanbod aan kwalitatieve audiovisuele producties. Veerle gaat hier een belangrijke bijdrage aan leveren door onze zichtbaarheid jaarrond te vergroten en onze customer experience te verbeteren. Daarnaast zal zij een data- en insightstrategie ontwikkelen om nog beter te connecten met onze doelgroepen: kinderen van 3-14 jaar, hun ouders en het basisonderwijs. Met Veerle hebben wij straks een expert op het gebied van film en festivals voor kinderen in huis. Het Cinekid team ziet er naar uit om met haar samen te werken.”

Veerle Snijders: “Met kinderen in de Cinekid leeftijd ben ik me heel erg bewust van de invloed van beeld op hun ontwikkeling. Het helpt ze om de grote mensenwereld beter te begrijpen. Ik ben ontzettend trots dat ik nu bij ga dragen aan de verruiming van de blik van heel veel kinderen in het land en het Cinekid team mag komen versterken. Hopelijk kun je straks niet alleen in de herfstvakantie, maar ook de rest van het jaar, niet om Cinekid heen. Van Rialto neem ik afscheid, een bijzonder filmtheater met een prachtige programmering. Ik heb daar ongelooflijk veel belangrijke (kwetsbare) films onder de aandacht van een gevarieerd publiek mogen brengen.”

Snijders werkte de afgelopen 7 jaar voor filmtheater Rialto en Rialto’s zomerfestival World Cinema Amsterdam als coördinator marketing en communicatie. Daarnaast is zij betrokken bij filmfestival Pluk de Nacht, waar zij als initiatiefnemer van Pluk Mini verantwoordelijk was voor de programmering en communicatie. Ook droeg ze als redacteur en moderator bij aan verschillende andere Nederlandse filmfestivals.

www.Cinekid.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie