Vfonds hoofdsponsor International Film Festival Rotterdam
24-11-2017 13:37:19 | Door: | hits: 2614 | Tags:

International Film Festival Rotterdam (IFFR) heeft de komende drie jaar een nieuwe hoofdsponsor: Het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg, kortweg vfonds. Het vfonds zet zich in voor een rechtvaardige en vreedzame democratie waaraan ieder mens kan bijdragen en steunt daarom IFFR als hoeder van het vrije woord en aanjager van maatschappelijke discussie.

Het vfonds stelt vragen bij hoe we kijken naar onze democratie en maakt zich sterk voor mensen die zich tijdens internationale missies inzetten om de vrede te waarborgen. Door middel van voorlichting, educatie en publiciteit benadrukt het vfonds het belang van wederzijds begrip binnen de samenleving. Het vfonds zal daarom ook nauw betrokken zijn bij het Talks-programma van IFFR. 

Met kwaliteitscinema uit alle windstreken manifesteert IFFR zich als venster op de wereld. Het festival biedt ruimte voor een interculturele dialoog die vooroordelen ontmantelt en wederzijds begrip vergroot. Festivaldirecteur Bero Beyer is verheugd over de samenwerking met het vfonds.

Beyer: “IFFR en het vfonds delen hun hoge waardering voor dialoog, reflectie, vrijheid, tolerantie en openheid. Deze ondersteuning sterkt IFFR in haar missie om onafhankelijke wereldcinema een groot podium te geven.”

Cees de Veer, lid raad van bestuur vfonds: “Films openen onze ogen en doen ons beseffen dat vrijheid en democratie niet vanzelfsprekend zijn. Samen met onze partners en vrienden willen wij het verschil maken.”

www.iffr.com
www.vfonds.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie