Viceland en Paradiso Films presenteren Maandag Filmavond
18-01-2018 10:02:00 | Door: | hits: 3823 | Tags:

Vanaf 19 februari zendt VICELAND elke maandag om 21:00 uur een prijswinnende film uit, te zien op Ziggo kanaal 26 en Caiway kanaal 22 in Nederland en Telenet kanaal 21 en Proximus kanaal 104 in Vlaanderen. Dit kondigen VICELAND en onafhankelijke filmdistributeur Paradiso Films aan. Paradiso Films is gespecialiseerd in een mix van arthouse- en mainstreamfilms, resulterend in een catalogus met moderne klassiekers. De filmavond loopt tot en met juli op de tv-zender van VICE.

Zo zijn de films Winter's Bone van Debra Granik met de doorbraakrol van Jennifer Lawrence en Pan's Labyrinth van regisseur Guillermo del Toro te zien. Beide films werden genomineerd voor meerdere Oscars. Andere films die tijdens de filmavond worden uitgezonden zijn onder andere 21 Grams met Sean Penn en Naomi Watts, The Machinist met Christian Bale, Old Boy (US) met Josh Brolin en The Perks of Being a Wallflower met Emma Watson.

Stefan Tieleman, General Manager VICELAND Benelux: "Door samen te werken met Paradiso Films kunnen we onze eerdere Indie Movie Nightin samenwerking met Cinéart, een waardige opvolger geven. Het komende half jaar staan bekende films centraal die stuk voor stuk een andere, rauwe kant van het leven belichten, wat aansluit bij de programmering van VICELAND."

De maandag filmavond gaat van start met de met vier oscars genomineerde film Cidade de Deus (City of God) van regisseur Fernando Meirelles. Twee jongens groeien op in een van de meest beruchte buurten ter wereld: de Cidade de Deus in Rio de Janeiro. In hun pogingen de armoede te ontvluchten, nemen ze beiden een ander pad: de één wordt fotograaf, de ander drugsdealer.

www.viceland.com
www.paradisofilms.eu

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie