Videoland is partner van De Ontmoeting
17-08-2018 13:05:58 | Door: | hits: 3309 | Tags:

Videoland is een van de nieuwe partners van De Ontmoeting, het financieringstraject voor korte film. De Ontmoeting, onder andere gericht op talentontwikkeling en distributie van korte films, vindt dit jaar voor de vierde keer plaats.

Filmmakers kunnen hun filmplan indienen via de website. Uit alle inzendingen kiezen deelnemende partners minimaal één film die zij zullen mee-ontwikkelen. De geproduceerde films zullen uiteindelijk naar verschillende filmfestivals ingestuurd worden. De film die door Videoland geselecteerd wordt zal daarna daadwerkelijk via Videoland te zien zijn.

Ellen van den Berghe, Head of Content bij Videoland: "In een wereld met een overvloed aan films, series en documentaires is het de kunst om onze kijkers te blijven verrassen. Als grootste lokale VOD-speler geloven we enorm in de kracht van het Nederlandse product. Daarom investeren we ook volop in films en series van eigen bodem. Door ons aan te sluiten bij De Ontmoeting, willen we in contact komen met jonge talentvolle contentmakers die staan te popelen om de Videolandfans te verrassen met hun vernieuwende ideeën. Met Videoland bieden we jong talent hét podium om hun werk onder de aandacht te brengen van een veelzijdig publiek. Tegelijkertijd krijgen wij de kans om ons aanbod te verrijken met pareltjes die we anders wellicht niet waren tegengekomen." 

Net als de andere partners zal Videoland een realisatiebijdrage verzorgen en de filmmakers van het door Videoland gekozen project begeleiden. Andere partners van De Ontmoeting, naast Videoland, zijn VICE, Submarine Channel, NL Film, 3LAB, Doxy, VPRO Dorst en Moondocs. 

www.ditisdeontmoeting.nl
www.videoland.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie