Vue Den Bosch start actiedag: Super Tuesday
05-06-2018 11:21:00 | Door: | hits: 6217 | Tags:

Begin april heropende bioscoop Vue Den Bosch de deuren na een grote verbouwing. Vue Den Bosch is nu de allereerste bioscoop in Nederland die volledig is voorzien van DeLuxe stoelen. Dit zijn stoelen waarmee de filmliefhebber zelf de stand kan bepalen, met de benen omhoog tot bijna ligstand. Nu de bioscoop circa twee maanden weer open is, kan geconcludeerd worden dat de verbouwing een groot succes is.

Sinds de heropening is het al regelmatig voorgekomen dat een zaal tot de allerlaatste stoel helemaal vol zat. En door extra zalen is het filmaanbod van Vue Den Bosch is met bijna 40 procent gestegen per week. De reacties op social media zijn ook zeer positief. Volgende week start de bioscoop met een speciale actie op dinsdagen.

Om het succes te vieren start Vue Den Bosch met een actiedag: Super Tuesday. Vanaf 12 juni kost een filmkaartje voor de luxe filmbeleving voorlopig elke dinsdag slechts 6 euro. En naast een goedkoper kaartje is tijdens de Super Tuesday ook de verse popcorn verkrijgbaar voor maar 1 euro.

Niet alleen de stoelen en het interieur, óók de theatermanager van Vue Den Bosch is nieuw.

Jorrit Boogers, theatermanager: "Door het aanbod van alleen maar DeLuxe stoelen kunnen er iets minder mensen in een zaal, er zijn echter drie zalen bijgebouwd waardoor we het filmaanbod hebben kunnen uitbreiden. Zo waren er voor de verbouwing gemiddeld 18 films te zien per week en na de verbouwing maar liefst 25. Het gemiddeld aantal voorstelling per week is van 136 naar 265 voorstellingen gestegen."

www.vuecinemas.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie