Vue Hilversum toont Oscaruitreiking op grote doek
08-02-2018 09:58:44 | Door: | hits: 3628 | Tags:

Als enige bioscoop in Nederland toont bioscoopketen Vue de Oscaruitreiking op het grote doek in hun vestiging in Hilversum. De 90e uitreiking van de Oscars vindt dit jaar plaats in de nacht van 4 op 5 maart. Filmliefhebbers kunnen zich voor de speciale vertoning aanmelden via de website van Vue. Het nachtelijke bioscoopbezoek aan Vue Hilversum voor de Oscaruitreiking is gratis. Bezoekers krijgen ook gratis popcorn, een drankje en er zijn dekentjes beschikbaar.

Rosalie Moorman, Head of Marketing bij Vue: “We halen Hollywood naar Hilversum. Waar de jaarlijkse Oscars worden uitgereikt in het Dolby Theatre in Hollywood, zenden wij de livestream uit in onze Dolby Cinemazaal in Hillywood. Filmliefhebbers kunnen via een rode loper de zaal in en zich in een van de luxe stoelen nestelen voor een hele nacht vol glamour, bijzondere jurken, gouden beeldjes en memorabele speeches. Dit jaar leven de Oscars meer dan ooit in Nederland, maar liefst twee Nederlanders maken kans op een Academy Award.”

De Nederlandse genomineerden voor een Oscar zijn cameraman Hoyte van Hoytema (Dunkirk) en de Nederlandse make-upartiest Arjen Tuiten (Wonder).

De uitreiking duurt tot circa 6 uur in de ochtend.

Voor degene die vooral benieuwd zijn naar de Oscargenomineerde films, biedt Vue in alle vestigingen het Vue Oscarweekend aan. Op zaterdag 3 en zondag 4 maart staat de bioscoopprogrammering van Vue in het teken van de Oscars en vertonen ze een aantal van genomineerde films.

www.vuecinemas.nl/artikel/oscaruitreiking-live-vue-hilversum

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie