Vue opent eerste bioscoop in Nederland volledig voorzien van DeLuxe stoelen
10-04-2018 20:26:39 | Door: | hits: 6026 | Tags:

Bioscopen maken van het kijken naar een film steeds meer een beleving. Bioscoopketen Vue bood al in een aantal zalen op de voorste rij de keuze voor DeLuxe stoelen, maar gaat nu nog een stapje verder. In Den Bosch is vandaag de allereerste bioscoop in Nederland geopend die in alle zalen elektrisch verstelbare DeLuxe stoelen heeft. Dit zijn stoelen waarmee de filmliefhebber zelf de stand kan bepalen, met de benen helemaal omhoog tot bijna ligstand. Naast Vue Den Bosch wordt Vue Amersfoort momenteel ook grondig verbouwd. Ook deze vernieuwde bioscoop krijgt in alle zalen DeLuxe stoelen.

Vue heeft de spectaculaire verandering van de zalen geheimgehouden tot het moment van de opening zondag. 300 Bosschenaren mochten tijdens de opening, die verricht werd door bekende Bosschenaar Tim Haars, als eerste de nieuwe bioscoop bewonderen en de nieuwste filmbeleving uitproberen. Ook zijn er 3 zalen bijgebouwd, waardoor de bioscoop nu nog meer films kan aanbieden en de filmliefhebbers nu in 8 zalen de allernieuwste films kunnen bekijken. Naast de zalen, heeft ook de foyer een flinke make-over gekregen. Zo is er onder meer een mosmuur in de foyer gebouwd en is er een grote bar waar de bezoekers na afloop van de film nog een drankje kunnen drinken.

Ron Sterk, directeur Vue: "Er werd al flink gespeculeerd over wat er stond te gebeuren in Vue Den Bosch. We beloofden de Bosschenaren dat ze steil achterover zouden slaan van het resultaat. Die belofte komen we vrij letterlijk na! We zijn constant bezig om het de bioscoopbezoekers zo aangenaam mogelijk te maken en hen een optimale filmbeleving te bieden. Den Bosch -en binnenkort Amersfoort- zijn de eerste theaters in Nederland die volledig zijn uitgerust met dit soort luxe bioscoopstoelen, waardoor je bijna liggend kan genieten van de nieuwste films."

Vue bood de bioscoopbezoeker in een aantal vestigingen al enige tijd de keuze voor luxere stoelen, zo kon men naast de reguliere bioscoopstoelen ook kiezen voor een leren VIP-stoel met hoofdsteun en verstelbare rugleuning. In de vestigingen Doetinchem, Alkmaar, Hoogezand en Purmerend heeft de bezoeker ook de keus voor DeLuxe stoelen op de eerste rij. Den Bosch is de allereerste bioscoop in Nederland die volledig bestaat uit de elektrische verstelbare stoelen waarmee men in bijna ligstand een film kan kijken. Vue Amersfoort volgt binnenkort, medio juni opent deze vestiging ook weer de deuren na een volledige renovatie.

www.vuecinemas.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie