Warner Bros Nederland kondigt nieuwe leiding aan
26-06-2018 11:11:00 | Door: | hits: 4867 | Tags:

Michiel van der Hoeven gaat leidinggeven aan alle non-scripted activiteiten van Warner Bros. International Television Production Nederland. Nelsje Musch-Elzinga zal de zakelijke leiding van zowel BlazHoffski Productions als WBITVP Nederland op zich nemen. Dit werd bekendgemaakt door Ronald Goes, Executive Vice President en Hoofd van WBITVP.

Van der Hoeven, Managing Director Non Scripted, neemt de taken over van Sander Emmering, die vanaf 1 september aasnstaande zijn functie als MD neerlegt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Musch-Elzinga zal haar huidige positie als Business Director BlazHoffski Productions uitbreiden en zal de zakelijke belangen van zowel BlazHoffski Productions als WBITVP Nederland gaan behartigen.

Goes: "Michiel en Nelsje hebben beiden een fantastische staat van dienst in de gehele branche en binnen Warner Bros., dus wij zijn bijzonder verheugd dat zij deze nieuwe verantwoordelijkheden hebben aanvaard. Het is altijd fantastisch als talent binnenshuis kan worden ontwikkeld en doorstromen. Beide aanstellingen onderstrepen onze vastberadenheid om boeiende en innovatieve televisieprogramma’s te blijven brengen naar zowel lokaal als internationaal publiek."

Van der Hoeven werd Managing Director Non Scripted, ten tijde van de overname door Warner Bros. in 2015. Hij begon zijn loopbaan bij Eyeworks Nederland in 2002 en heeft achtereenvolgens als Eindredacteur, Uitvoerend Producent en Creative Director aan een groot aantal formats gewerkt, waaronder First Dates, Adam Zoekt Eva, De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, Ilse’s Veranda en Temptation Island. Daarvoor was hij werkzaam bij Holland Media House en IDTV.

Musch-Elzinga is sinds vier en een half jaar Business Director bij BlazHoffski Productions. Daarvoor vervulde ze de functie van Gedelegeerd Producent, waarbij ze verantwoordelijk was voor een aantal programma’s, waaronder Toren C, Hello Goodbye en Verborgen Verleden. Ze is haar carrière bij BlazHoffski Productions begonnen in 2007. Voor die tijd was ze Uitvoerend Producent bij IDTV.

www.warnerbros.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie