Warner Bros. en Psyonix sluiten distributieovereenkomst voor game Rocket League
26-10-2017 09:38:00 | Door: | hits: 2657 | Tags:

Warner Bros. Interactive Entertainment en videogameontwikkelaar en uitgever Psyonix kondigen een wereldwijde retail distributieovereenkomst aan voor de videogame Rocket League. De game is reeds digitaal beschikbaar op de PlayStation®4, Xbox One en PC, en de geüpdatete retailversie wordt verkrijgbaar voor PlayStation®4 en Xbox One. Details over de content van de retailversie worden later bevestigd. 

Kevin Kebodeaux, Senior Vice President, Sales, Americas bij Warner Bros Interactive Entertainment: “Rocket League heeft zo’n breed bereik binnen een groot publiek, geen wonder dat de game zo’n groot succes is. We zijn erg enthousiast om samen te werken met Psyonix om de game naar winkels wereldwijd te brengen.”

Jeremy Dunham, Vice President Publishing bij Psyonix: “Warner Bros. heeft al bewezen een geweldige partner te zijn. We hebben voor het eerst samengewerkt met de Batman v Superman DLC voor Rocket League begin 2016 en we waren steeds onder de indruk van de kennis, professionaliteit, bereik en enthousiasme voor videogames van het team. Ze zijn de ideale partner om ons te helpen om Rocket League naar een hoger niveau te tillen binnen retail.”

www.warnerbros.com
www.psyonix.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie