YouTube sensatie Dylan Haegens lanceert bioscoopfilm 
20-03-2018 11:06:00 | Door: | hits: 3761 | Tags:

Dylan Haegens en Just Film Distribution maken bekend dat de familiefilm De Film van Dylan Haegens in augustus in première gaat in de Nederlandse bioscopen.

De Film van Dylan Haegens is de eerste bioscoopfilm over een Nederlandse YouTuber. De hoofdrol zal door de 25-jarige Dylan Haegens zelf worden vertolkt. De Film van Dylan Haegens is tevens het regiedebuut van de getalenteerde YouTube ster.
Met 1,3 miljoen abonnees op YouTube is Dylan Haegens al jarenlang een begrip in de wereld van social media en nu presenteert hij als eerste Nederlandse YouTuber een eigen film, in samenwerking met 2CFILM en Just Film Distribution. De hoofdrol wordt vertolkt door Dylan Haegens die zichzelf speelt.

Voor de andere leden van Team Dylan Haegens, bestaande uit Marit Brugman, Teun Peters en Rick Vermeulen, zijn de andere hoofdrollen weggelegd. De film bevat de kenmerkende humor en spanning die fans van de leden van het YouTube kanaal gewend zijn.
Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en de regie is in handen van Dylan Haegens en Bas van Teylingen. De opnames starten eind april en de première staat gepland op 16 augustus dit jaar.

Dylan Haegens: ”Ik vind het echt supertof dat we een echte bioscoopfilm gaan maken. Ik ben nu 10 jaar bezig met het maken van video's op YouTube en dit voelt wel echt als een mijlpaal. Met de film kunnen we nog meer uitpakken voor onze kijkers en dingen doen die normaal op YouTube niet mogelijk zijn. Ik hoop dat de fans het een te gekke film gaan vinden, maar wij hebben er veel vertrouwen in.”
Haegens is een van de eerste Nederlandse YouTubers.

Hij begon in 2008 met het uploaden van zijn eerste video's. Inmiddels is hij uitgegroeid tot één van de grootste YouTube sterren van Nederland. Hij verkreeg zijn bekendheid met de populaire 'top 10' en 'cliffhanger' video's met zijn teamgenoten Teun Peters, Rick Vermeulen en zijn vriendin Marit Brugman.

De productie is in handen van 2CFILM en Liever Sociaal, het productiebedrijf van Dylan Haegens en zijn vriendin Marit Brugman, in co-productie met Online Cookie Collective. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution. De Film van Dylan Haegens is vanaf 16 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

www.2cfilm.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie