Makers Misfit kondigen nieuwe Nederlandse film aan
09-05-2018 17:26:17 | Door: | hits: 24407 | Tags:

Er is een nieuwe Nederlandse zomerse comedy in de maak: Elvy's Wereld So Ibiza. Dit is onthuld na een 30 uur durende live stream op Youtube. De afgelopen 30 uur viel het internet over de vraag Wie is Elvy?, gedurende deze periode werd elk uur een nieuwe hint gegeven en werd langzaam bekend wat of wie Elvy was. De stream is meer dan 10.000 keer afgespeeld en er is in totaal meer dan 400 uur gekeken. Het aanvullende Instagram kanaal heeft inmiddels meer dan 3000 volgers.

De productie van de film is inmiddels van start gegaan met meerdere draaidagen in Nederland en zal vanaf deze week een vervolg krijgen op het Spaanse eiland Ibiza.

Elvy's Wereld So Ibiza' is een zomerse comedy over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj's en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld.

May Hollermann vertolkt de hoofdrol van Elvy. Andere rollen zijn weggelegd voor JillSchirnhofer, Sylvie Meis, Nienke Plas, Irene Moors, Kalvijn, Défano Holwijn, Buddy Vedder, Claartje Rose, Rutger Vink, Femke Meines, Sarah Nauta, Stephanie van Eer, Djamila en Bibi.

De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (MISFIT) en wordt geproduceerd door NewBe in coproductie met de Duitse beursgenoteerde film producent en distributeur Splendid Film. Het scenario ligt in handen van Ernst Gonlag.

Producenten namens Splendid Film zijn Andrew Ernster, Erik Engelen en Thomas Wolff. Dirk Schweitzer en Andreas Klein (Traffic, Gangs Of New York) van Splendid Film fungeren als executive producers. Namens NewBe treden Jeroen Koopman, Tarik Traidia en Lisa May Visser op als producent.

NewBe en Splendid werkten al eerder samen aan de succesvolle film MISFIT, die goed wasvoor meer dan 260.000 bezoekers in de Benelux. Daarmee kwam de film ook terecht in de lijst van meest succesvolle Nederlandse releases van 2017, werd de film genomineerd voor onder andere een Beste Social Media Award en is het concept verkocht aan meerdere landen voor een remake.

Via het Youtube-kanaal en Instagram kanaal van Elvy kan iedereen op de hoogte blijven van de film.

Elvy's Wereld So Ibiza draait vanaf woensdag 26 september in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

www.splendid-film.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie