[Interview] Ivar Setz en Lilian Evenblij (Jean Mineur Mediavision) over de Media Rally 2019
25-06-2019 11:40:34 Door: Saskia van Weert | Hits: 6768 | Tags:

Op vrijdag 28 juni wordt de tweede editie van de Media Rally verreden. Ivar Setz en Lilian Evenblij van Jean Mineur Mediavision rijden mee. Wij bellen hen.

Dag Ivar en Lilian, kunnen jullie Jean Mineur Mediavision introduceren?

Jean Mineur Mediavision is de grootste bioscoopreclame-exploitant van Nederland, met een breed scala aan bioscopen en producten. Van multiplexen tot aan arthouses, op de toplocaties door heel Nederland. In onze portefeuille zitten niet alleen hoogwaardig circuits zoals alle Pathé-bioscopen, Kinepolis en VUE, maar zijn wij er ook trots op om de meerderheid van vele mooie zelfstandige bioscopen te vertegenwoordigen.

Wat kan Jean Mineur Mediavision dat andere media-exploitanten niet kunnen?

Wij zijn lean and mean; met slechts tien personeelsleden lukt het ons om eerste te worden in het Adformatie-kerstrapport en Mascha Colmans de AMMA te laten winnen als beste sales representative.

Kunnen jullie jullie rallyteam introduceren?

Lilian Evenblij, geboren in Zaandam en woonachtig in Amsterdam. Haar favoriete hobby is het lezen van wegenkaarten en het uitpluizen van Google Maps om zo snel mogelijk naar Indische toko’s te komen. Ivar Setz, geboren in Geldrop en woonachtig in Amsterdam. Zijn favoriete hobby is de straatstenen uit de weg te rijden bij het stoplicht en te keren op smalle landweggetjes.

In welke auto gaan jullie rijden?

BMW 1-serie

Hoe ligt de bioscoopmarkt er in Zuid-Holland bij?

Net zo goed als in de rest van Nederland! Jean Mineur heeft een perfecte landelijke dekking met wel 96 bioscopen in het netwerk. Er is steeds meer aanbod, ook in Zuid-Holland. In Rotterdam en omgeving vind je bijvoorbeeld al 16 bioscopen met alle grote ketens en ook 2 arthouses. Ook zullen er volgend jaar 2 nieuwe bioscopen geopend worden in Zuid-Holland. In Leidschendam-Voorburg is The Mall of the Netherlands in aanbouw en daarin komt een Kinepolis-bioscoop met 10 zalen. In Den Haag naast station Ypenburg wordt gebouwd aan een nieuwe Euroscoop-bioscoop met 10 zalen en die opent medio september 2020. Pathé de Kuip in Rotterdam is al jarenlang met 1,7 miljoen bezoekers per jaar de best bezochte bioscoop in Nederland.

Wat zijn de special skills van jullie team?

Kijken, observeren, nog een keer kijken en toeslaan.

Wie of welk bedrijf dagen jullie uit om het tijdens de Media Rally tegen jullie op te nemen?

Clear Channel Nederland. Daar zit onze oud-collega Anoeshka Harpal tegen wie wij graag racen vrijdag.

www.jeanmineurmediavision.nl 

 

www.mediarally.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie