[Marketing Report Radio] Hanna Verboom over Cinetree en gratis films in coronatijd
28-05-2020 12:05:27 Door: Saskia van Weert | Hits: 8046 | Tags:

Hanna Verboom is actrice en oprichter van filmplatform Cinetree, een online platform vol arthousefilms met een maatschappelijke boodschap. Tijdens de coronacrisis bood de site tijdelijk films gratis aan.

Hanna Verboom: “Je kan bij ons online films en documentaires kijken en dat is iets wat mensen de afgelopen tijd natuurlijk veel meer hebben gedaan. Dat voelt heel dubbel. Aan de andere kant zijn we heel blij dat we onze diensten nog kunnen leveren nu en dat films met een positieve boodschap ook hun publiek vinden.”

Cinetree werd een tijd gratis gedurende de coronaperiode: “We hadden in het begin een meeting waarin een van de teamleden zei: ‘We moeten gratis worden, voor mensen die het nu niet kunnen betalen en die wel een positieve boodschap kunnen gebruiken. Dat leverde veel positieve reacties op.”

Luister de podcast hier:

www.cinetree.com

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur. Luister de volledige uitzending van Marketing Report Radio van 19 mei 2020 hier terug

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie
www.logitech.com