Arno Peperkoorn
19-09-2015 20:34:00 | hits: 7267 Tags:

Arno Peperkoorn is directeur van Result Recruitment. Result is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals binnen media en reclame.

Peperkoorn vertegenwoordigt diverse aansprekende merken/adverteerders, reclame- en mediabureaus en media-exploitanten. Voor hen zijn ze op zoek naar de beste mensen die beschikken over een achtergrond in sales, Business Development, marketing en communicatie.

Result werkt vanuit een netwerkgedachte. Via het exclusieve netwerk van ambassadeurs bereiken ze niet alleen de meest getalenteerde kandidaten, maar verkrijgen ze ook toegang bij diverse gerenommeerde bedrijven.

Wat ze verder onderscheidt is de persoonlijke wijze waarop ze hun kandidaten behandelen. Hierbij fungeren ze meer in de rol van zaakwaarnemer.  Peperkoorn kijkt verder dan het CV, ten minste zo belangrijk vinden ze de persoonlijke ontwikkeling van de kandidaten. De specialistische consultants hebben een achtergrond in het betreffende vakgebied waar zij voor actief zijn. Zo kunnen zij zich goed inleven in de kandidaat. Dit gecombineerd met het feit dat zij volledig op de hoogte zijn van actuele marktontwikkelingen, maakt dat zij een kandidaat écht verder kunnen helpen.

 


www.resultrecruitment.nl
@arnopeperkoorn

 

Mijn Columns: