Brechtje de Leij
02-03-2017 12:06:00 | hits: 3860 Tags:

Brechtje de Leij is dé mobiele expert van Nederland, freelance digital product developer, en wordt wel Lady Geek genoemd; altijd bezig met de laatste technologische innovaties en gadgets. Als echte geek heeft ze een bètastudie op haar naam staan, maar verruilde de wetenschap na het afstuderen in de Moleculaire Genetica voor een carrière in digitaal. Als social influencer domineert ze geregeld de Trending Topics en is door Quote dan ook bestempeld als Heersende Twitteraar.

Brechtje heeft meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van mobiel en is in die tijd verantwoordelijk geweest voor de lancering van de Greetz-apps, de mobiele strategie van NU.nl, was als Product Director bij mobile agency Icemobile verantwoordelijk voor de mobiele development van Jumbo en ABN AMRO en was senior productmanager bij eBay/Marktplaats.

Met haar eigen bedrijf B-Digitized zet ze mobiel op de kaart en is ze een veelgevraagd spreker en moderator. In haar boek Mobiele Eenheid deelt ze haar jarenlange kennis en expertise en helpt ze de lezers hun eigen business klaar te maken voor het huidige mobiele tijdperk.

www.b-digitized.com
@brechtjedeleij

 

Mijn Columns: