Joël Darius | Creatief Strateeg NDC mediagroep
03-03-2019 17:55:00 | hits: 4115 Tags:

Creatief Strateeg en innovatieaanjager Joël Darius werkt, adviseert en creëert bij NDC mediagroep. NDC mediagroep is het grootste onafhankelijke mediahuis van Noord-Nederland met meer dan 70 digitale kanalen, 30 events, 40 weekbladen, 7 nieuwsbladen en 3 dagbladen.

Als Creatief Strateeg bedenkt en realiseert hij concepten om bedrijven onderling en met de meer dan twee miljoen noorderlingen in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Hij begrijpt dat een mooi en leuk concept alleen niet goed genoeg is, want alles wat je doet moet resultaat leveren voor de klant.

Als één van de founders van In2, innovatielab mag je hem als de interne incubator van het mediamarketingbedrijf bestempelen. Hij weet hoe belangrijk het is om eigen medewerkers uit te laten groeien tot motors van de innovatie. Je zou het meteen over strategische successen kunnen hebben, maar falen is minstens zo belangrijk. Om de effecten van het innovatielab écht te kunnen meten praat je toch vooral in termen van energie en werkgeluk. Ontstaan uit plezier en enthousiasme immers niet de beste ideeën?

www.ndcmediagroep.nl

 

Mijn Columns: