Maartje Blijleven
18-01-2019 13:15:00 | hits: 9583 Tags:

Maartje Blijleven is digital community-expert en bouwt sinds 2000 aan succesvolle online communities, onder andere met haar werk voor Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Peugeot en Schiphol. Als mede-oprichter van de communities IncludeNow. en WomenTalkTech weet ze hoe je een community begint en laat groeien. Met We love communities helpt ze ondernemende professionals en ondernemers om succesvol te zijn met hun eigen online community: voor verschillende bedrijven, mensen en doeleinden. Ze gelooft dat er voor iedereen een passende online community bestaat van mensen die dezelfde pijn, passie, doelen of ambitie delen. In deze geïndividualiseerde samenleving hebben mensen de behoefte om ergens bij te horen.

Maartje is keynotespeaker, gastdocent aan Hogeschool Leiden en komt als digital community-expert regelmatig in de media. Met online trainingen, 1:1 strategiesessies, masterclasses, keynotespeeches en haar boek laat ze mensen stap-voor-stap zien hoe je een community begint en tot bloei brengt. Daarnaast deed ze onderzoek en interviewde ze 36 van de beste community-experts uit Nederland en daarbuiten.

Om iedereen in Nederland de gelegenheid te geven om zelf een community te starten heeft ze het boek We love communities geschreven: een praktische handleiding waar je meteen mee aan de slag kunt. Inclusief het We love communities 10-stappenplan, veel voorbeeldcases en een online cursus. Het boek steeg naar nummer 1 in de Managementboek bestseller-top 100. Daarnaast is het boek opgenomen in het officiële lesprogramma van de Hogeschool Leiden, voor de minor contentmarketing en community management.


www.welovecommunities.nl

@maartjeblij

 

 

Mijn Columns: