Thijs Muller
22-04-2019 11:17:00 | hits: 6688 Tags:

Thijs Muller is directeur van Havas Media Nederland, internetondernemer en voorzitter van Platform Media Adviesbureas.

Thijs Muller: "De Havas Group is opgericht in 1835 in Parijs en bestaat nu uit ruim 20.000 medewerkers in 120 landen. Onze Amsterdamse tak van 150 mensen wordt gezien als de eerste ‘Vivendi Village’ omdat Havas recentelijk is aangesloten bij Vivendi. De village staat symbool voor het dorpsgevoel dat we met het samengaan van entertainment, content, creatie, media en data nastreven.

Bij Havas Media draait om het creëren van meaningful connections tussen mensen en merken. Binnen de groep heeft Havas Amsterdam de functie van vernieuwer. Functioneel vernieuwen we door media-integratie, lokaal maar ook wereldwijd door alle takken van Vivendi heen. Al die samenwerkingen op al die kanalen binnen en buiten het concern maken dat mogelijk.

Met Vivendi erbij hebben we nu ook muziek, entertainment, sport, film en series. Emotioneel zitten we daarbij nu midden in de culturele belevingswereld van de consument. Daarmee zijn we dit jaar dus een nieuwe fase ingegaan. We bieden nu crossmedia on a different level... lees verder hier

www.havasmedia.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie             

Mijn Columns: