Wouter Bax
21-09-2016 11:55:00 | hits: 4795 Tags:

Wouter Bax is ondernemer in media en communicatie, gespecialiseerd in de veranderingsprocessen die soms nodig zijn om organisaties fit en aantrekkelijk te houden in de voortdurend veranderende (media)omgeving. Hij heeft een diploma MTS Werktuigbouwkunde en studeerde Journalistiek en Rechten.

Bax vervulde tal van functies bij kranten, van journalist en correspondent tot chef Online en chef Nieuws. Hij was hoofdredacteur van NU.nl en bij de NOS betrokken bij het multimediaal maken van de redactie en het opzetten van een volwaardige digitale pijler, naast radio en televisie. In het eerste halfjaar van 2016 was hij interim-hoofd Media en Concerncommunicatie bij de gemeente Amsterdam en adviseur van enkele boekenuitgevers.

Vanuit Bureau Good Work adviseert hij, is hij spreker en neemt hij zo nu en dan desgewenst de zaak een tijdje over om een veranderingsproces in goede banen te leiden. Hij behandelt in organisaties iedereen als een professional: mensen worden serieus gehoord, maar zijn ook aanspreekbaar op wat ze doen. Hij aanvaardt blijmoedig het feit dat het publiek je door heeft, of je dat nu wilt of niet: Wat je binnen doet, komt altijd naar buiten. En wat je naar buiten zegt, moet je binnen waarmaken.

www.bureaugoodwork.nl
@Wout_r

 

Mijn Columns: