Yanniek Hendriks
17-09-2016 06:59:00 | hits: 2976 Tags:

Yanniek Hendriks is Junior Research Consultant bij MediaTest sinds augustus 2016. Yanniek is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar zij een master in de Psychologie volgde. Tijdens haar studie heeft ze haar kennis binnen het onderzoek kunnen verbreden, onder meer door verscheidene projecten in de Methode en Statistiek.

MediaTest is een gespecialiseerd bureau voor communicatie- en mediaonderzoek. We werken met 6 professionals hard aan onderzoek en adviestrajecten voor onze klanten. We hebben een aangename werkplek in Amsterdam-West met eigen onderzoeksruimtes waarin apparatuur, catering, privacy, parkeren en meekijken uitstekend zijn geregeld.

We pakken de vragen van onze klanten doordacht op, zijn altijd bereid een stapje meer te zetten en we zoeken naar slimme en nuchtere oplossingen. Onze klanten geven ons keer op keer een hoge klantwaardering. Deze is nu 8,6 maar we zijn hard op weg naar de 9! We hebben kennis van zaken en passie voor service. Deze kennis combineren we graag met een ongedwongen en eerlijk klantcontact. Niet voor niets zijn we de Preferred Supplier voor Communicatief Nederland... lees verder

www.mediatest.nl
www.twitter.com/MediaTestNL

 

Mijn Columns: