Bart Kleijn
17-09-2014 09:51:00 | hits: 11892 Tags:

Bart Kleijn is Client Director bij MediaTest, een onderzoekbureau gespecialiseerd in media en communicatie. Hij is sociaal psycholoog, onderzoeker, spreker, gespreksleider en sparringpartner voor de klanten van MediaTest. Bart werkte bij verschillende onderzoekbureaus in Nederland. Ook was hij marketingconsultant op Curaçao. Hij heeft kennis van zowel print als digitale media, met een speciale aandacht voor customer media en content marketing.

MediaTest is een gespecialiseerd bureau voor communicatie- en mediaonderzoek. Ze werken met 6 professionals hard aan onderzoek en adviestrajecten voor hun klanten. Ze hebben een aangename werkplek in Amsterdam-West met eigen onderzoeksruimtes waarin apparatuur, catering, privacy, parkeren en meekijken uitstekend zijn geregeld.

MediaTest pakt de vragen van  klanten doordacht op, is altijd bereid een stapje meer te zetten en zoekt naar slimme en nuchtere oplossingen. Klanten geven hun keer op keer een hoge klantwaardering. Deze is nu 8,6, maar ze zijn hard op weg naar de 9. Ze hebben kennis van zaken en passie voor service. Deze kennis combineren ze graag met een ongedwongen en eerlijk klantcontact. Niet voor niets zijn ze de Preferred Supplier voor Communicatief Nederland.

 

www.mediatest.nl
@BartKleijn
@MediaTestNL

 

Mijn Columns: