Consulting

22-09-2016 11:14:00 | Hits: 315153


Het medialandschap verandert in duizelingwekkende vaart. En de vakmedia ook. Oude structuren brokkelen af en nieuw is overal. Nieuwe bedrijven, nieuwe proposties, nieuwe mensen maar ook nieuwe structuren, nieuwe manieren van werken en organiseren.

Het Nederlands MediaNetwerk komt ook met iets nieuws: wij willen ons gaan manifesteren als een full service uitgever.

Onder de vlag van Nederlands MediaNetwerk Consulting gaan wij content en PR diensten aanbieden aan partijen in media- en marketingcommunicatie. Dat kan gaan om het produceren van (web)teksten, mailings, nieuwsbrieven, magazines, hoofd- en eindredactie, op termijn wellicht ook fotografie en video.

We gaan klanten helpen op PR gebied door het schrijven en distribueren van persberichten. Onze ambitie is daarbij om het niveau van persberichten omhoog te brengen. Als vaktitel worden wij overspoeld door persberichten en veel te vaak komen er verhalen binnen de feitelijk reclame zijn in de vorm van een persbericht.

Wij beogen een cultuuromslag waarbij de verzender van een persbericht minder wordt gedreven door de vraag wat hij of zij wil vertellen maar veel meer door de vraag wat zijn of haar verhaal kan bijdragen aan de ontwikkeling van de branche, wat voor de doelgroep daadwerkelijk interessant is om te lezen.

Meer weten over Nederlands MediaNetwerk Consulting?

Bas Vlugt
M 0629-06 87 83
bas@nederlandsmedianetwerk.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie