[Cross Media Congres 2021] Jelani Isaacs en Marscha Krouwel over content maken
21-09-2021 10:26:10 Door: Saskia van Weert | Hits: 10749 | Tags:

Marscha Krouwel is Country Manager van Hearst Netherlands en key-note spreker op het Cross Media Congres 2021. Jelani Isaacs is eigenaar & Chief Executive Producer bij New Amsterdam Film Company. Samen met Karin de Groot (ITV) en Jeroen Koopman (NewBe) maakte hij deel uit van het Makers Forum.

Marscha en Jelani waren beide te gast bij de speciale uitzending van Marketing Report op New Business Radio op locatie. Marscha Krouwel ging onder meer in op de rol van The Agency binnen Hearst Netherlands en Jelani Isaacs vertelde over de betekenis van reclame binnen zijn productiebedrijf.

Marscha: “Hearst Netherlands zag een jaar of vijf geleden de noodzaak om een agency te starten; een branded contentafdeling binnen de uitgeverij. Van oorsprong zijn wij een uitgever van magazines waarin wordt geadverteerd op pagina’s. Maar we gingen steeds meer richting branded content op verschillende crossmediale kanalen. The Agency is een reclamebureau binnen het bedrijf, waarin we content maken voor onze eigen uitgaven, maar ook voor adverteerders.”

Jelani: “New Amsterdam Film Company maakt onder meer speelfilms, documentaires en reclames. Wat me aanspreekt in de reclamewereld is dat er veranderingen, trends en innovaties vooruit worden geduwd. De Nederlandse markt is voor veel bedrijven de plek om innovatie te starten, dus je bent vaak betrokken bij de eerste stap van een Netflix of Amazon. Reclame geeft je de vrijheid om op een andere manier verandering toe te passen en daarmee impact te maken.”

Luister het hele interview hier:

Luister ook naar deze podcasts die we op Cross Media Congres 2021 hebben opgenomen:


Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr
www.hearst.nl
www.newams.com
www.crossmediaawards.nl

Sponsors.
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie