[Interview] Eline Zwinkels en Floris de Vries (MediaTest) over de Media Rally 2019
24-06-2019 11:23:00 Door: Saskia van Weert | Hits: 5032 | Tags:

Op vrijdag 28 juni 2019 wordt de tweede editie van de Media Rally verreden. Eline Zwinkels en Floris de Vries van MediaTest rijden mee. Wij bellen hen.

Dag Eline en Floris, kunnen jullie MediaTest introduceren?

MediaTest is een marktonderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in het doen van media- en communicatieonderzoek. Wij helpen onze klanten om hun communicatie effectiever te maken.

Wat kan MediaTest dat andere spelers niet kunnen?

MediaTest staat voor intelligent media- en communicatieonderzoek, nieuwe technieken en creatieve oplossingen. En combineert dit met unieke benchmarks en de slimste én snelste analyses en rapportages. Altijd met concrete actiepunten voor optimalisatie van jouw strategie of uiting. Want dat is onderzoek voor MediaTest: een strategisch instrument dat communicatie kracht geeft.

Kun jij jouw rallyteam introduceren?

Ons team bestaat uit Floris de Vries en Eline Zwinkels. Wij gaan ervan uit dat dit een gouden combinatie is! We hebben allebei nog nooit iets verloren, behalve onze melktanden (en vooruit, een keer een huissleutel).

In welke auto gaan jullie rijden? 

Wij hebben in ons wagenpark een aantal zeer geschikte exemplaren staan. Gezien de weersverwachtingen gaat de voorkeur hoogstwaarschijnlijk uit naar een witte Fiat 500 cabrio (let op: race-uitvoering!).

 

Hebben jullie iets met Zuid-Holland?

Zeker! Eline is geboren en getogen in Zuid-Holland en kent de provincie op haar duimpje. Met familie in elke uithoek zijn er weinig plaatsen die zij nog niet bezocht heeft. Floris heeft vooral vertrouwen in het duimpje van Eline. 

Wat zijn de special skills van jullie team?

Onze special skills bestaan uit – maar zijn zeker niet gelimiteerd tot – winnen en niet verliezen. Normaal gesproken stellen wij de vragen, maar als ware researchers kunnen wij ook de antwoorden op gestelde vragen boven tafel krijgen. Daarnaast tonen wij dagelijks aan razendsnel te zijn in ons werk, een skill waarmee we ook tijdens de Media Rally zullen imponeren.

Wie of welk bedrijf dagen jullie uit om het tijdens de Media Rally tegen jullie op te nemen?

Wij kennen het gehele speelveld nog niet, maar zijn voor niemand bang. Wij dagen daarom iedereen uit om het tegen ons op te nemen!  

www.mediatest.nl

Natuurlijk schrijf jij jouw team ook in voor de Media Rally 2019! Dat doe je hier

www.mediarally.nl