[Interview] Geert-Jan Telkamp over de deelname van NDC mediagroep aan de Media Rally 2018
25-10-2018 10:04:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 4881 | Tags:

Op vrijdag 26 oktober wordt de eerste editie van de Media Rally verreden. Geert-Jan Telkamp rijdt mee met het NDC mediagroep team. Wij bellen hem.
 
Dag Geert-Jan, kun jij NDC mediagroep introduceren?

In het kort staat NDC mediagroep voor: ‘Verbinden’. NDC mediagroep is het grootste onafhankelijke mediahuis van Noord-Nederland (grens Dedemsvaart, Lelystad en alles daar boven) met meer dan 70 digitale kanalen, meer dan 30 events, meer dan 40 huis-aan-huis titels, 7 nieuwsbladen en 3 dagbladen. Met deze infrastructuur verbindt NDC 50.000 bedrijven en 2 miljoen Noordelingen met regionale en lokale relevante verhalen. Het is zo ontzettend gaaf dat je met al deze mogelijkheden de behoefte van onze partners zo goed kunt invullen.

Wat kan NDC mediagroep dat andere uitgevers niet kunnen?

De Noorderling mobiliseren. Er is geen evenement, gebeurtenis, project of bedrijf waar wij niet bij betrokken zijn. Wij weten beter dan wie dan ook wat er onder onze doelgroep speelt, wat hen bezighoudt en boeit.

Kun jij het NDC mediagroep team introduceren?

Wij komen twee man sterk - ik neem Antonio Branco Cardoso mee - NDC mediagroep vertegenwoordigen. Twee man met ontzettend veel kennis over Noord-Nederland en alles wat er allemaal gebeurt - CH2018, Gaswinning, Circulair, Google, Biobased, UNESCO...

In welke auto gaan jullie rijden?

Een Broez'n mobiel.

Wat zijn de special skills van jullie team?

Wij zijn gewend om veel te rijden en vinden het niet erg om creatieve routes te bedenken en te rijden. Creativiteit wordt beloond.

Geert-Jan Telkamp is genomineerd voor Media Belofte 2019. Ons interview met hem staat hier

www.ndcmediagroep.nl
www.mediarally.nl

 

De Media Rally 2018 wordt gesponsord door

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie