[Interview] Mikel Burger (Ve Global) over de Media Rally 2019
19-06-2019 10:25:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 4645 | Tags:

Op vrijdag 28 juni wordt de tweede editie van de Media Rally verreden. Mikel Burger en Babak Monfared van Ve Global rijden  mee. Wij bellen Mikel.

Dag Mikel, kun jij Ve Global introduceren?

Ve Global, voorheen bekend als Ve Interactive, is een marketing en advertising technologie bedrijf dat de klanten helpt met meer rendement behalen op campagnes. 

Wat kan Ve Global dat andere spelers niet kunnen?

Wij combineren advertentietechnologie op een slimme manier met marketingtechnologie en hierdoor kunnen we veel hogere resultaten realiseren dan gemiddeld voor onze partners, uitgaande van hetzelfde advertentie budget.

Kun jij jouw rally team introduceren?

Mikel aka Michael Schumacher, heeft 5 jaar lang voor de titel gestreden en stopt binnenkort met racen bij Ferrari. Babak aka Kimi Räikkönen, start vanaf pole position en heeft de nodige ervaring om de titel dit jaar veilig te stellen.In welke auto gaan jullie rijden?

Op dit moment een Peugeot 208 kan nog een i8 worden

Heb jij iets met Zuid-Holland, waar de rally plaatsvindt?

Babak heeft een warme band met Rotterdam. Toen hij naar Nederland verhuisde was Rotterdam de eerste stad waar hij ging wonen. Je zou het wel zijn Nederlandse geboortestad kunnen noemen. Ik heb leuke zomerdagen beleefd in het park in Rotterdam, barbequen met vrienden, ik drink zo nu en dan een biertje op de Witte de Withstraat én het scheelde niet veel of ik had een hippe pannenkoekenzaak geopend in Rotterdam.

Wat zijn de special skills van jullie team?

Wij doen dagelijks aan Ninja training op kantoor en trainen we zelf ook speciale eenheden van het leger. Daarnaast zijn we super slim (zeg maar net zo goed als Google), heel grappig en vooral heel bescheiden.

Wie of welk bedrijf dagen jullie uit om het tijdens de Media Rally tegen jullie op te nemen?
 
Iedereen die voor de eerste plek wilt strijden, dagen wij uit!

www.ve.com

 

Natuurlijk schrijf jij jouw team ook in voor de Media Rally 2019! Dat doe je hier

www.mediarally.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie