[Interview] Peter Wybenga over de Media Rally 2018
09-10-2018 11:44:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 4464 | Tags:

Op vrijdagmiddag 26 oktober start de allereerste Media Rally. We spreken met initiator en organisator Peter Wybenga (Media Meetings & Magazines).

Hé Peter, hoe gaat het met de voorbereidingen voor de Media Rally?

Alles op schema! We zijn de laatste hand aan de overigens schitterende route aan het leggen, er wordt door redactieleden van Nederlands MediaNetwerk hard gewerkt aan ingewikkelde en gemakkelijker vragen ... en zo nog een heleboel dingen die het straks tot een memorabel event gaan maken.

Hoe ziet het deelnemersveld er uit? Krijgen we nog spectaculaire bolides te zien?

Ik heb eerlijk gezegd nog nauwelijks een idee met welke voertuigen de équipes aan de start zullen verschijnen. Maar eerst en vooral gaat de Media Rally niet om snelheid, maar om kennis van het media- en marketingcommunicatievak. En dan ook nog eens over specifieke mensen uit dat vakgebied.

Het deelnemersveld is tot mijn grote plezier uiterst divers. Verschillende mediabureaus, meerdere outdoor- en andere exploitanten, creatieven, nou ja het hele spulletje eigenlijk. Maar we hebben nog ruimte, dus ik hoop dat de bedrijven en mensen die nog twijfelen nu zo snel mogelijk alsnog inschrijven. Want het wordt, zoals ik al eerder zei, memorabel.

Hoe ziet dat memorabele er dan uit?

Om te beginnen is de Media Rally naast een prachtige tocht ook een spannende rally met uitstekende netwerkmogelijkheden. Er is volop competitie tussen de équipes van de verschillende mediabedrijven. De slimste, die gaat winnen. Nou ja, misschien de slimste ploeg met het meeste lef. Want er zitten mogelijkerwijs opdrachten tussen die niet alleen met kennis van het vak te maken hebben. Ik ga nu natuurlijk geen verrassingen weggeven, maar bijvoorbeeld ook de feestelijke prijsuitreiking wordt allesbehalve standaard. En dan heb ik het over de Media Rally BBQ Party nog niet eens gehad.

Vertel dan!

Ja doei. Daar heb ik het nog niet over gehad en daar ga ik het ook nog even niet over hebben. Deelnemers zullen het in ieder geval een plezierige verrassing vinden.

Rij je zelf ook mee?

Tuurlijk, maar vanzelfsprekend buiten mededinging. Ik neem wel graag de vrijheid om net als iedere andere deelnemer iemand uit te dagen.

En dat is niemand minder dan Jeroen Verkroost!

www.mediarally.nl