[Interview] Lex ten Veen over Navads en de Media Rally 2018
22-10-2018 10:18:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 5154 | Tags:

Op vrijdag 26 oktober wordt de eerste editie van de Media Rally verreden. Lex ten Veen en Robert Bruil rijden mee met het Navads team. Wij bellen met Lex.

Lex, kun je Navads introduceren?

Navads is de toonaangevende oplossing voor locatiegegevensbeheer welke wordt gebruikt door honderden resellers, bureaus en heel veel merken wereldwijd. In het kort plaatsen wij lokale vestigingen die interesse hebben in meer footfall in een ecosysteem van digitale kanalen, waaronder Google, Bing, Facebook , Apple, Foursquare, en vele anderen. We stimuleren hiermee online naar offline traffic te vergroten, en hebben hiervoor een diep geïntegreerd partnernetwerk om ervoor te zorgen ervoor dat het merk en bureau de merkboodschap kunnen beheren via ons eigen platform.

Welke auto gaan jullie rijden?

Een Porsche 911 GTS Targa

Wat zijn de special skills van jullie team?

Naast eerder genoemde kanalen hebben wij ook diepe integraties met TomTom en HERE kaarten, dat zou net de overtreffende trap moeten zijn om deze rally succesvol af te kunnen ronden.

Wat is het laatste nieuws?

We zijn in september 2018 overgenomen door het in Berlijn gevestigde Uberall en daardoor in 1 keer industriestandaard voor locatiegegevensbeheer geworden. We tellen nu  meer dan 270 werknemers nu in ons alsmaar groeiende team en zijn nog op zoek naar 100 nieuwe collegas. Met zoveel paardenkrachten die ons van brandstof voorzien tijdens de rally zal de concurrentie achterblijven.

Wie of welk bedrijf dagen jullie uit om het tijdens de Media Rally tegen jullie op te nemen?

Boten.nl omdat varen toch net iets anders is dan auto rijden...

www.navads.eu
www.mediarally.nl

 

De Media Rally 2018 wordt gesponsord door

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie