[MediaBelofte 2018] Genomineerd: Ashlee Janelle Danso | Fashion Consultant & Stylist, Blogger
09-10-2017 22:39:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 10121 | Tags:

Ashlee Janelle Danso is Fashion Consultant, Stylist en Blogger. Zij is een van de tien genomineerden voor de MediaBelofte 2018. Wij spreken haar.

Dag Ashlee, je bent Fashion Consultant & Stylist, Blogger. Misschien het makkelijkst als je jezelf even introduceert…

Ik ben Ashlee Janelle Danso, 26 jaar en kom uit Amsterdam. Ik leef en adem mode, ben levendig en dat verwerk ik zo nu en dat in mijn kledingstijl. Als Fashion Consultant/Stylist en Fashion Blogger haal ik mijn inspiratie uit het reizen en mijn moederland Ghana.

Je adviseert onder meer fashion start-ups. Hoe werkt dat?

In 2011 heb ik een leerinstituut opgezet genaamd Styled by YOU!, een platform voor jonge creatievelingen om zich te ontwikkelen op het gebied van mode. Na jarenlang dit gedaan te hebben besloot ik om me te focussen op mijn personal brand, Ashlee Janelle. Maar mijn passie voor het begeleiden van start ups en de vraag naar het starten van een fashion business in combinatie met het gebruik maken van social media begon toe te nemen waardoor ik besloot het weer op te pakken en het in een nieuw jasje te steken.

Op dit moment begeleid ik fashion starts maar ook mkb bedrijven met het vinden van de juiste doelgroep en hoe je ze kunt bereiken via social media. Vanaf November zijn mijn cursussen ook online te volgen via www.ashleejanelle.com.

Je hebt 42.000 volgers op Instragram. Is deze activiteit daarmee voor jou een business? Vertel!

Instagram is zeker een business voor mij! Naast het begeleiden van fashion start ups, werk ik ook als fashion blogger. Ik ben heel erg bewust van wat ik post en hoe ik communiceer om de juiste doelgroep aan te spreken en  klanten binnen te halen voor samenwerkingen.

Jouw LinkedIn profielpagina zegt dat je op zoek bent naar een creatieve job in Londen. Wat heeft Londen dat Amsterdam niet heeft?

Mogelijkheden en eenheid! Ik voel me thuis in London. Het bruist van de creativiteit, diversiteit en mogelijkheden! Ik reis ontzettend veel naar London om mijn netwerk daar op te bouwen en iedere keer als ik daar ben, ontmoet ik jonge ambitieuze ondernemers maar ook grote bedrijven waar ik direct mee in contact kom omdat ze daar gevestigd zijn. Daarnaast ben ik ook gewoon toe aan een nieuwe uitdaging!

Wat zijn jouw ambities?

Als creatieveling heb ontzettend veel ambities! Maar mijn grootste passie is en blijft voor altijd; creatievelingen begeleiden met het starten van een business en persoonlijke ontwikkeling. Op dit moment werk ik samen met mijn business partner Gordon Sana aan een creatief platform die zich uiteindelijk zal vestigen in Amsterdam, London, Johannesburg en Accra. 

Wat is het laatste nieuws?

www.ashleejanelle.com

 

Een overzicht van alle tien genomineerden voor MediaBelofte 2018 staat hier

 

DeMedia100 wordt gesponsord door


 

 

  

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie