[Podcast] Eric Kip over allOut, hét mediafestival van Nederland
08-05-2019 14:16:00 Door: Bas Vlugt | Hits: 5157 | Tags:

Eric Kip is CEO van Exterion Media en voorzitter van de MWG. In onze podcast vertelt hij over allOut, hét mediafestival van Nederland, donderdag 16 mei,  Thuishaven Amsterdam

Geheel in festivalsfeer dompelt allOut je onder in het nieuwste van de mediawereld. Future trends, technologie, marktontwikkelingen, new research en insights, best practices, het beste werk van Nederland, allemaal omringt door entertainment, muziek en feestsfeer. Voor elke media-fanatic biedt allOut volop inspiratie. 

Eric Kip: "Van oudsher stond het MWG Congres op de kalender in februari en de AMMA's in mei. Deze evenementen werden altijd goed bezocht en goed gewaardeerd maar wat in de evaluatie steeds terug kwam, is dat de bezoeker de verrassing en conceptionele vernieuwing mist. Wij zijn met het MWG bestuur bij elkaar gaan zitten en hebben de vraag gested hoe wij onszelf opnieuw kunnen uitvinden. Daar is het allOut concept uit voortgekomen, bestaande uit drie onderdelen. Outspoken, dat is de inhoud van het congres; Outstanding, dat zijn de AMMAs en als afsluiting Outrages, dat is het feest.

Luister deze super leuke podcast hier:

Lees alles over allOut hier

www.alloutfestival.nl

 

Marketing Report wordt mede mogelijk gemaakt door MediaScience.

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie