[Startup Competitie] Rens Plandsoen over We All Ride
25-02-2020 09:30:00 Door: Saskia van Weert | Hits: 8423 | Tags:

Nederlands MediaNetwerk maakt een interviewserie met startups in het kader van onze Startup Competitie. De beste startups krijgen een uitnodiging om te komen spreken op het Cross Media Congres 2020 op 15 april in Amsterdam. We spreken met Rens Plandsoen van We All Ride

Wat is WeAllRide?

Het online platform dat het voor iedereen mogelijk maakt om dressuurwedstrijden te rijden. Ook voor manegeruiters die geen eigen paard of pony bezitten. De wedstrijd kan thuis in de eigen rijbaan of in een manege worden gereden.

Van wie is WeAllRide?

Van Renée en mij. Ik was algemeen directeur van de KNHS en zette succesvol het online reclamebureau .bone op in 1999. Ook behoorde ik tot de FD top-100 Next Women meest succesvolle zakenvrouwen. In mijn vrije tijd zijn paarden mijn grote passie. Met WeAllRide komt mijn voorliefde voor technologie en paarden perfect samen.

Naast haar werk als HR-consultant werkte Renée jarenlang als trainer van paarden en was ze hoofd opleidingen bij de KNHS. Haar visie op de paardensport is samengevat in vier P’s: presteren, plezier, paardenwelzijn én positiviteit. Al die elementen zijn terug te vinden in de proeven die zij samen met de ervaren jury voor WeAllRide heeft ontwikkeld.

Waarom ben je WeAllRide begonnen?

Wij zijn WeAllRide begonnen omdat we zagen dat er in de markt ruimte was voor een wedstrijdplatform dat op een positief opbouwende manier feedback aan ruiters geeft. Wij zien de ruiters als onze klanten daardoor staan we 24/7 voor onze klanten klaar.

Hoe en waar is WeAllRide gevestigd?

We zijn een virtueel bedrijf, onze klanten doen vanuit huis mee aan de wedstrijden. Onze jury jureert de proeven vanuit huis, wij zijn nomad entrepreneurs.

Hoe is WeAllRide gefinancierd?

We zijn begonnen met  zelf geld in dit bedrijf te stoppen daarna kwamen de frends & family en later kregen we een financiering van Oostnl.nl, van de Provincie Gelderland.

Wat kan WeAllRide dat andere bedrijven in de branche niet kunnen?

We zijn flexibel en snel, we kunnen snel besluiten nemen en ze uitvoeren.

Wat willen klanten van WeAllRide?

Onze klanten willen graag weten wat de jury van hun prestaties vindt en tevens tips en trucs om zichzelf samen met hun paard te verbeteren.

Wat heeft WeAllRide nodig om te kunnen groeien?

We zijn op dit moment in gesprek voor groeikaptiaal om te kunnen groeien buiten Nederland.

Wat zijn de (internationale) ambities van WeAllRide?

In 2020 gaan we Europa in. In 2021 zetten we in op de VS, daarvoor hebben we recentelijk al een partner gevonden.

Wat gaat WeAllRide in 2020 neerzetten?

Ons doel is nog meer blije klanten en een grotere naamsbekendheid. We organiseren een NK Videodressuur op een enorm groot concours in Twente, daar zijn we erg trots op. De deelnemers doen eerst thuis per video mee, de beste ruiters mogen naar het NK Videodressuur.

www.weallride.nl
www.crossmediaawards.nl

Lees ook:

 

Sponsors.
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie