[Startup Competitie] Tim van der Bilt over Maze-One
25-02-2020 14:20:00 Door: Saskia van Weert | Hits: 6854 | Tags:

Nederlands MediaNetwerk maakt een interviewserie met startups in het kader van onze Startup Competitie. De beste startups krijgen een uitnodiging om te komen spreken op het Cross Media Congres 2020 op 15 april in Amsterdam. We spreken met Tim van der Bilt van Maze-One.

Wat is Maze-One?

Wij zijn Maze-One. Gestart in oktober 2019. Vanuit Amsterdam en onze kantoren in Europa – Kopenhagen, Londen, Madrid – helpen wij merken succesvol te zijn op platforms als Amazon en bol.com. Met meer dan 400 miljoen shoppers wereldwijd op deze platforms, meer product searches in de VS en Duitsland op Amazon dan op Google en de komst van Amazon naar Nederland, is het voor merken een must om daar aanwezig te zijn. Maze-One werkt voor grote internationale merken met vendor contracten (leveranciersrelatie) – waarbij Amazon rechtstreeks bij jou inkoopt – en seller contracten – waarbij zij zelf de verkoop van de producten op het Amazon-platform afhandelen.

Maze-One is een full-service agency dat volledig is gefocust op marketplaces. Dat betekent dat wij kunnen helpen bij alle facetten van Amazon en bol.com. Wij geloven dat een nauwe samenwerking met onze klanten de basis is voor succes.

Ons snelgroeiende team bestaat uit specialisten met expertise bij zowel Amazon als bol.com. Inmiddels hebben we inmiddels al meer dan zestig grote en kleinere merken in zeven markten geholpen met hun platformdoelstellingen. Dit doen wij onder de vleugels van The Valley in Amsterdam.

Van wie is Maze-One?

Maze-One is van Tim van der Bilt, het management van Maze-One en The Valley.

Waarom ben je Maze-One begonnen?

Wij zagen hoe merken in toenemende mate te maken krijgen met Amazon als retailplatform en daarmee worstelen. Wij willen hen helpen de juiste keuzes te maken qua samenwerking met de platforms en in de product -en distributiestrategie die zij daar op voeren alsmede de executie daarvan.

Hoe en waar is Maze-One gevestigd?

Amsterdam

Wat kan Maze-One dat andere bedrijven in de branche niet kunnen?

Maze-One kan consultancy-advies leveren omtrent Amazon, maar kan ook direct de uitvoering ervan doen. Dat is uniek.

Wat willen klanten van Maze-One?

Advies en executie rondom Amazon.

Wat heeft Maze-One nodig om te kunnen groeien?

Veel positieve energie.

Wat zijn de (internationale) ambities van Maze-One?

Wij hebben nu kantoren in Amsterdam, Londen, Kopenhagen en Oslo. We hopen dit jaar nog te openen in Madrid.

www.maze-one.com
www.crossmediaawards.nl

Lees ook:

 

Sponsors.
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie