[Interview] Teun Naber (TMG) over de Media Rally 2019
25-06-2019 10:47:17 Door: Saskia van Weert | Hits: 5446 | Tags:

Op vrijdag 28 juni 2019 wordt de tweede editie van de Media Rally verreden. Teun Naber en zijn collega Danny Kriesels van TMG rijden mee. Wij bellen ze.

Dag Teun en Danny, kunnen jullie TMG introduceren?

TMG is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Metro, Autovisie; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander) en digitale merken als Dumpert, Gaspedaal en GroupDeal.

Wat kan TMG dat andere spelers niet kunnen?

Via onze samenwerking met YouTube en de enorme inventory die we met onze video-platforms genereren bieden we een unieke propositie aan in Nederland.

Kun jij jouw rallyteam introduceren?

Danny Kriesels: “Ik werk als Product Manager Advertising Solutions voor TMG en ben altijd op zoek naar the next big thing! En een Big Thing is onze auto wel…” Teun Naber: “Ik ben commercieel verantwoordelijk voor Autovisie, waar ik mij als petrolhead helemaal uit kan leven!”

In welke auto gaan jullie rijden?

We nemen een brute tank mee: een Mercedes X-klasse. Bij tegenslag of files kunnen we gewoon overal doorheen of overheen knallen met een paar honderd pk aan boord, terwijl we binnen het comfort van een luxewagen hebben. En off-road met dat apparaat is natuurlijk ook geen probleem!

 

Hebben jullie wat met Zuid-Holland, waar de rally wordt verreden?

Niet echt, maar er liggen wel een aantal hele mooie stuurmanswegen in de regio. Mooie gelegenheid om die eens te verkennen!

Wat zijn de special skills van jullie team?

Danny is al weken in voorbereiding en inmiddels zo scherp als Ayrton Senna. Ik richt me wat meer op het navigeren: vanaf de Autovisie-redactie nemen we gadgets mee om de rally wat soepeler te rijden…

Wie of welk bedrijf dagen jullie uit om het tijdens de Media Rally tegen jullie op te nemen?

Dennis Lanson van activatiebureau Quince, eens kijken of die het gaspedaal nog kan vinden…

www.tmg.nl
www.autovisie.nl

 

www.mediarally.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie