150ste editie Kek Mama verschenen
15-05-2020 14:38:00 | Door: David de Jong | hits: 2422 | Tags:

De 150ste editie van Kek Mama is verschenen. In het jubileumnummer geeft Kek Mama 150 prijzen weg, onthullen lezeressen hun meest hilarische partyblunders en brengen bekende moeders, van Ruba Zai tot Kelly Weekers, een ode aan dé vrouw die hen altijd heeft geïnspireerd. De jubileumeditie van Kek Mama staat geheel in het teken van feest. Niet ondanks, maar juíst in deze uitzonderlijke tijden.

Helene van Santen, hoofdredacteur Kek Mama: "Ik denk dat heel Nederland juist nu wel een leuk feestje kan gebruiken. Niet fysiek, maar wel in het magazine en op KekMama.nl. Zo geven we 150 prijzen weg: van een opblaasbare jacuzzi voor in de tuin tot een beautypakket voor een heerlijk verwenmoment voor drukke moeders."

De cover, die geheel tot stand kwam via videobellen, wordt gesierd door actrice en Cinetree-oprichtster Hanna Verboom en haar dochter Sara James. Helene van Santen: "Om deze cover te maken, werkten zij dus allebei vanuit huis, net als een groot deel van Nederland. Het motto van de Kek Mama-redactie was dan ook: never waste a good crisis."

Ook wordt teruggeblikt op 150 nummers van Kek Mama met een overzicht van alle covers en een serie met de mooiste foto’s. Omdat er ook weleens iets misgaat op een feestje, onthullen verschillende vrouwen hun grootste partyblunders. Als je dochter door haar hele verjaardagspartijtje heen slaapt bijvoorbeeld. Of als de hond de taart opeet, vlak voordat de gasten arriveren.

Op reis kunnen we momenteel niet, maar wel wordt aandacht besteed aan de safari die Kirsten en Nick Schilder met hun drie kinderen begin dit jaar maakten in Tanzania. 

www.kekmama.nl
www.dpgmediamagazines.nl
www.dpgmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie