Anne Marije de Vries Lentsch volgt Vincent Siegelaar op als CCO bij Hearst Netherlands
25-03-2020 12:49:00 | Door: David de Jong | hits: 3627 | Tags:

Hearst Netherlands heeft Anne Marije de Vries Lentsch benoemd tot Chief Commercial Officer. In deze nieuwe rol overziet ze beide commerciële b2b-afdelingen van Hearst Netherlands. Naast The Hearst Agency, geeft ze ook leiding aan het salesadvertisingteam van Hearst Netherlands. Vincent Siegelaar, Commercial Director, verlaat de organisatie omdat hij gekozen heeft voor een carrière buiten Hearst. Anne Marije de Vries Lentsch is sinds 2012 werkzaam voor Hearst Netherlands en was al sinds september 2018 Director van Hearst Agency.

De benoeming van Anne Marije is onderdeel van de strategische veranderingen in het kader van One Hearst Europe, waarmee Hearst zich richt op een geïntegreerde, gezamenlijke aanpak binnen Europa. Door deze veranderingen zullen de activiteiten in de vier geëxploiteerde markten van Hearst Magazines Europe, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Nederland  beter op elkaar worden afgestemd.

Anne Marije de Vries Lentsch: "Behalve dat ik het een enorme eer vind, kijk ik ernaar uit om de kennis die ik heb opgedaan als marketeer, hoofdredacteur en Director Branded Content te gaan toepassen in deze nieuwe rol. Ik heb Hearst als bedrijf zien groeien naar waar we nu staan: een service driven mediahuis. Recent zijn we een nieuw programma gestart: The Power of Positivity. In ons digitale bereik zien we al een groei-effect. Het doel is onze learnings van dit programma te vertalen naar onze partners en hen te helpen. Mijn mantra is altijd geweest: Be Better Together. En in deze uitdagende tijden geloof ik nog meer in samenwerken en samen delen."

Vincent Siegelaar: "Het was een eer om met dit geweldige salesteam voor deze unieke merken te werken. Ik ga me beraden op mijn volgende stap en wens Anne Marije veel succes in de lastige tijd die voor ons ligt."

Marscha Krouwel, Country Manager Hearst Netherlands: "Allereerst wil ik Vincent bedanken voor zijn bijdrage als Commercial Director. Daarnaast ben ik ontzettend blij dat Anne Marije in de nieuwe rol van Chief Commercial Officer alle advertisingactiviteiten van Hearst Netherlands gaat overzien. Met deze benoeming en de integratie van de afdeling sales en The Agency verwacht ik dat de effectiviteit van deze b2b-afdelingen binnen Hearst Netherlands zal toenemen en dat dit zal bijdragen aan de realisatie van onze gestelde doelstellingen."

www.hearst.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie