Bekendmaking nominaties LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019
23-11-2018 14:13:00 | Door: | hits: 2244 | Tags:

De LOFonderscheiding voor Vakinformatie is de tweejaarlijkse kwaliteitsonderscheiding voor vakinformatieve media voor beroep en bedrijf. Aan de onderscheiding is een geldbedrag verbonden van 10.000 euro.  

Het LOF College 2019 selecteerde vier mediamerken die laten zien hoe hun merken en portfolio’s bijdragen aan de professionaliteit van de doelgroepen en marktsegmenten waar zij zich op richten. De LOF-genomineerden 2019 zijn:

Adformatie van Sijthoff Media
Cobouw van Vakmedianet
Nursing van Springer Media
Renda van Aeneas Media

LOF College voor Vakinformatie

De onderscheiding wordt toegekend door het LOF College voor Vakinformatie. De leden zijn afkomstig uit bedrijfsleven, politiek, journalistiek, wetenschap, media en uitgeefsector. Het LOF College wordt voorgezeten door mevrouw Annemarie Jorritsma en bestaat uit: Hoogleraar Kitty Koelemeijer, Nyenrode Business Universiteit; bestuurder en ondernemer; Hoogleraar Bart Brouwers, RU Groningen; media-ondernemer en -expert; Hoogleraar Valerie Frissen, Universiteit van Leiden; directeur SIDN fonds; toezichthouder; Michiel Bicker Caarten, mediaspecialist en auteur; Hoogleraar Jeroen van Erp, Delft University of Technology; partner/oprichter Fabrique; Sandra Kroon, bestuur en management consultant en mediaprofessional; Dries van Ingen, algemeen directeur Boom uitgevers Amsterdam (1996-2017); winnaar van de LOF prijs 2015, thans directeur a.i. Poetry International Rotterdam; executive coach en consultant innovatie uitgeverijen; Geert Noorman, namens Stichting LOF. 

Bekendmaking van de LOF Laureaat voor Vakinformatie 2019

De feestelijke bekendmaking van de laureaat van de LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019 vindt plaats op donderdag 31 januari 2019 in het Volkshotel in Amsterdam.  

De LOFonderscheiding voor Vakinformatie is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en Media voor Vak & Wetenschap (MVW). 

 

www.lofonderscheiding.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie