Bestuur MMA uitgebreid met Martijn van der Spek en Arjan Kropman
16-06-2021 16:06:00 | Door: David de Jong | hits: 1958 | Tags:

In de Algemene Ledenvergadering van 14 juni 2021 hebben de leden van de Magazine Media Associatie (MMA) ingestemd met de benoeming van twee bestuursleden: Martijn van der Spek (VDS Publishers) en Arjan Kropman (F&L Media). Daarnaast is ingestemd met de herbenoeming van zittend bestuurslid Joyce Nieuwenhuijs (DPG Media).

Martijn van der Spek is managing director/owner van VDS Publishers, de uitgeverij achter de magazinemerken TopGear en JFK. Daarnaast is hij ook managing director/eigenaar van VDS Custom Media & VDS Digital Agency.

Arjan Kropman is directeur van F&L Media. Deze multimediale uitgeverij brengt Autoreview, CHIP FOTO magazine, Classic Cars, C't, Filosofie Magazine, Foodies, Gardeners’ World, Historisch Nieuwsblad, iCreate, Koken & genieten en Maarten! op de Nederlandse magazinemarkt.

Het huidige MMA-bestuur wordt naast Martijn van der Spek en Arjan Kropman gevormd door voorzitter Luc van Os, penningmeester Erwin van Luit (New Skool Media), bestuurslid Gabrielle de Jong (Bindinc.) en herbenoemd bestuurslid Joyce Nieuwenhuijs (DPG Media).

www.mma.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie