Caren Wassink vertrekt bij LINDA., Kiki Maaskant nieuwe directeur B2B
14-02-2020 13:31:14 | Door: | hits: 3969 | Tags:

LINDA. heeft Kiki Maaskant aangetrokken als directeur B2B LINDA. Caren Wassink, de huidige B2B-directeur, heeft na 4,5 jaar besloten om LINDA. te verlaten om haar droom - het opstarten van een eigen hotel - waar te maken. Maaskant komt van Talpa Media Solutions waar zij de rol van Account Director Brand Partnerships bekleedde. Vanaf 1 maart 2020 komt zij het LINDA. sales- en projectteam aansturen. 

Marielle Arts, zakelijk directeur van LINDA.: “Wij zijn heel blij met de komst van Kiki en wij zijn ervan overtuigd dat zij met haar ruime ervaring in de mediawereld en bij Talpa Media Solutions de juiste bagage heeft om de commerciële kansen die er liggen verder te verzilveren. LINDA. en Talpa Network bieden samen een compleet crossmediaal pakket. Tegelijkertijd zijn wij vertrekkend B2B-directeur Caren Wassink zeer dankbaar voor de tomeloze energie en het commercieel strategisch inzicht waarmee ze talloze B2B-relaties aan LINDA. heeft verbonden. Wij wensen Caren veel succes met het starten van haar eigen hotel.”

Maaskant: “Het succes van de LINDA.-merken is ongekend. Ik heb ontzettend veel zin om met het LINDA.-team verder te bouwen aan dit succes en de verbinding te maken met alle onderdelen van Talpa Network. Daarnaast vind ik het een mooie kans en uitdaging om mee te helpen het Talpa vrouwennetwerk verder vorm te geven.“

Maaskant begon haar carrière als accountmanager bij SBS Broadcasting. Ze groeide door naar senior accountmanager Branded Partnerships en is sinds 2016 Account Director Brand Partnerships bij Talpa Media Solutions (onderdeel van Talpa Network).

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie